The Nizkor Project: Remembering the Holocaust (Shoah)

66 Frågor och svar om Förintelsen
Nizkors svarar the Institute for Historical Review och Ernst Zündel


IHR vägrar att korslänka till broschyren

Nizkor anser att sanningen inte vinner något på hemlighetsmakeri. Vi visar upp Förintelseförnekarnas material i originalskick, helt öppet och med länkar till deras egna webbsidor så att läsaren själv kan ta del av vad de skriver. När och om det finns ett svar till något som vi har skrivit så kommer vi självklart korslänka till det så att läsaren kan ta del av svaret.

Den 5 januari 1996 gick Ernst Zündel med på att korslänka från hans 66 frågor och svar till den här sajten och så skedde också. Zündel lovade också att han skulle "svara på Nizkors genmäle, med ett eget genmäle, så fort tid finns över."

Nizkor har ägnat mycken möda för att försöka övertyga Ernst Zündel att det lönar sig att korslänka och han har i sin tur ägnat mycken möda åt att berätta vilka skäl han finner att inte delta. I vilket fall som helst så tycker vi att det var bra att han till slut bestämde sig för att fatta, i vårt tycke, rätt beslut. Detta går att läsa om på vår sida med brevväxlingen med Zündelsajten.

Trots att han flera gånger ombetts att skapa länkar mellan våra sajter så har Greg Raven bara svarat oss en enda gång, då han ansåg att det vore "ologiskt" att korslänka till varje sajt som i sin tur länkar till hans. Notera att han uppenbarligen tycker att det är logiskt att länka sin egen hemsida till andra Förintelseförnekarsajter, som till exempel Zündels och Bradley Smiths.

Och när vi ändå talar om Bradley Smith: Eftersom han är chef för Kommittén för Öppen Debatt om Förintelsen så tycker vi att det vore bra om han hjälpte oss i våra ansträngningar att "debattera" dessa ämnen, genom att förmå Greg Raven att korslänka hans 66 Q&A-sida till vår sida där vi svarar. Hans mål och våra mål sammanfaller nämligen i den här frågan -- "öppen debatt" -- så vi ser fram emot hans hjälp. Vi har kontaktat honom om den här frågan, men vi har ännu inte fått något svar.

 


[ Tillbaks | Index | Nästa ]

Home ·  Site Map ·  What's New? ·  Search Nizkor

© The Nizkor Project, 1991-2012

This site is intended for educational purposes to teach about the Holocaust and to combat hatred. Any statements or excerpts found on this site are for educational purposes only.

As part of these educational purposes, Nizkor may include on this website materials, such as excerpts from the writings of racists and antisemites. Far from approving these writings, Nizkor condemns them and provides them so that its readers can learn the nature and extent of hate and antisemitic discourse. Nizkor urges the readers of these pages to condemn racist and hate speech in all of its forms and manifestations.